Hoe produceer jij waarde met jouw leerproduct?

Kom op 29 mei naar ons Train de Ontwikkelaar event in het Ketelhuis te Amersfoort. We vertellen je hier aan de hand van verschillende workshops alles over micro learning, hoe je een onvergetelijke virtual training organiseert en hoe je slimme keuzes maakt op het gebied van design.

 

Workshop: Micro learning
Leer wat micro learning inhoudt en wanneer je het inzet. Samen brengen we de kenmerken van micro learning in kaart. Ervaar zelf wat micro learning met je doet en wat de effecten zijn. De workshop is erop gericht dat je slim en snel met micro learning aan de slag kunt!

Workshop: Virtual Training
Hoe organiseer je een onvergetelijke en bovendien leerzame virtual training? Wij delen onze praktijkervaringen. Welke vormen van virtual training kun je inzetten en welke tools kun je daarvoor gebruiken? Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je de aandacht vasthoudt van je deelnemers terwijl je ze niet face-to-face kan zien? Dit leer je allemaal in deze sessie.

Workshop: Beeld vormen
Huisstijl, beschikbare ontwikkeltools & beeldmateriaal, tijd, budget en doelgroep zijn allemaal factoren die van invloed zijn op het design van e-learning. Maak slimme keuzes want goed e-learning design is essentieel. Maar wat verstaan we onder ‘goed design’ en ‘slimme keuzes’? Bepaal het met elkaar in deze workshop. Met welke design-elementen heb je te maken en hoe beoordeel je het design van gemaakte e-learning?

Locatie
Het Train de Ontwikkelaar Event vindt plaats in het Ketelhuis te Amersfoort.

Programma
09.30 – 10.00 Inloop
10.00 – 12.30 Workshops
12.30 – 13.00 Er staat een heerlijke lunch klaar
13.00 – 16.30 Workshops
16.30 We sluiten af met een borrel en een hapje

Ticketprijs
€95,- exclusief BTW

 

Wij hopen je te zien op 29 mei, schrijf je hier in.

© Copyright Smart Learning Company 2017
Design door: Smart Learning Company | Realisatie: Euforiedesign